ACS Industries | Turda

ACS Industries este un producător și furnizor global de produse și soluții tehnice pentru o gamă largă de industrii. Înființat în 1946, compania a crescut și a devenit un lider în domeniul său, cu un angajament puternic față de inovație, calitate și satisfacția clienților.

Proiectul

Recent, compania și-a extins operațiunile investind într-o nouă unitate de producție ultramodernă, dotată cu echipamente avansate și tehnologie de ultimă generație.
În plus, instalația este dotată cu o serie de tehnologii și echipamente avansate, care ajută la eficientizarea procesului de fabricație și asigură cele mai înalte niveluri de calitate și consecvență.

Parteneri

Rezultatul

Am implementat rețele de utilități esențiale pentru procesul de producție. Printre acestea se numără sistemul de aer comprimat din oțel carbon Geberit - sistemul Mapress, precum și rețelele de apă de răcire din oțel carbon.

Încă de la începutul colaborării noastre, am fost impresionați de modul în care echipa Instaplan ne-a înțeles nevoile. Lucrând cu ei, am descoperit abilitățile lor tehnice ridicate, care le-au permis să livreze proiectul de la un capăt la altul fără a implica alte companii.

Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult a fost atitudinea lui George față de echipă. Nu a făcut niciun compromis în ceea ce privește calitatea muncii și s-a asigurat că persoanele talentate care lucrează pentru ei sunt bine plătite și au condiții de lucru excelente, arătându-ne că sunt o companie cu valori puternice.

Madalina BuzaACS Industries