Pantel Electronik

Pantel Electronics | Soluții tehnologice de ultimă generație.

Proiectul

Pantel Electronics este specializată în producția a peste 650 de produse electronice diferite, deservind diverse industrii, inclusiv cea auto, industrială, aeronautică și electronică de consum.

Parteneri

Rezultatul

În cazul liniei de producție, sistemul inițial a fost proiectat pentru o implementare în două etape, pe măsură ce capacitatea de producție crește. În prezent, proiectul are o stație duală, care constă în două generatoare de azot de la Atlas Copco, cuplate în paralel, permițând dublarea debitului de producție de azot la 2,6 l/secundă, cu o puritate de 99,9998%.

În 2018 în fața unui nou punct de lucru care necesita azot, am ales să explorăm o soluție inovativă, generarea de azot din aerul atmosferic. Printr-o recomandare, am ajuns la George Branisteanu și compania lui, GB Instaplan.

GB Instaplan a demonstrat profesionalism de la început până la finalizarea proiectului. Alegerea noastră de a colabora cu ei a fost, în retrospectivă, cea mai bună decizie, datorită abilităților tehnice ale lui George, și a seriozității echipei. Profesionalism, inovație și seriozitate - acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine colaborarea noastră.

Recomand cu încredere GB Instaplan pentru soluții de generare de gaze tehnice.