Gebruderweiss | Sibiu

Lider austriac în domeniul logisticii, cu o istorie de peste 500 de ani, care oferă soluții de transport, depozitare și lanț de aprovizionare la nivel global pentru servicii eficiente și fără întreruperi pentru clienți.

Proiectul

Gebrüder Weiss România și-a extins locația de la Sibiu, adăugând un terminal logistic de 4.500 mp cu cross-docking pentru a răspunde nevoilor logistice regionale în creștere.

Parteneri

Rezultatul

Echipa noastră a instalat sisteme de protecție împotriva incendiilor cu sprinklere, hidranți interiori și grupuri de pompare Wilo și Grundfos. De asemenea, am implementat sisteme VRF Mitsubishi Electric HVAC cu tubulatură vizibilă, folosind unități de tip duct presiune statică ridicată.
Pe acoperiș, am implementat sisteme de drenaj Geberit Pluvia.

GB Instaplan, a reușit să se diferențieze de restul companiilor din industrie prin calitatea deosebită a serviciilor și prin modul meticulos și competent în care gestionează proiectele.

Într-o industrie în care mulți sunt dispuși să sacrifice calitatea pentru a obține un preț mai bun, George a ales să facă exact opusul. El preferă să renunțe la o lucrare, dacă știe că nu poate livra un produs de calitate superioară. Această abordare a câștigat respectul clienților și al colegilor din industrie, iar GB Instaplan a devenit un nume de încredere pe piața serviciilor de inginerie și infrastructură.

Într-o lume în care calitatea serviciilor poate fi uneori compromisă, GB Instaplan și George Branisteanu reprezintă un exemplu de profesionalism, calitate și integritate, rar întâlnit în domeniul nostru.

Mihai AchimGeberit